Kane The Game

Deze leuke website is alweer bijna een jaar offline, maar gelukkig weer tijdelijk te bewonderen omdat hij is ingezonden voor de SpinAwards.

update: deze website is helaas niet genomineerd voor de Spinawards. Ik wens mijn (ex)Inpact-collega’s veel succes met de nominatie van de Sportlife DEEP – Arctic Games.

Citaat uit de projectbeschrijving: “Om het merk Mascotte meer dynamiek en emotionele lading te geven bij de doelgroep jongeren, organiseerde Mascotte in 2005 het Mascotte 3xBter event met Kane. Het draaide allemaal om het nieuwste album van Kane. Op de actiesite www.3xBter.nl, kon men gedurende 6 weken een Kane-game spelen waarbij kaartjes te winnen waren voor het exclusieve pre-listening event in de eigen oefenruimte van Kane. De actie zorgde voor een ware run op de kaartjes. Meer dan 25.000 deelnemers die gemiddeld meer dan 20 minuten het spel speelden. Rumour rond het merk Mascotte en een super brand experience.”

[kml_flashembed movie=”http://www.bonth.nl/wordpress/imageViewer.swf” width=”400″ height=”300″ fvars=”pad=http://www.bonth.nl/wordpress/wp-content/portfolio/kane_game/ ; aantal=5″ /]

url: http://www.lostboys.nl/spinawards/demos/kane/game/swf/main.html

De leuke animaties zijn van Peer Lemmers – Chicop Animation.