Een dochter!

CatoHet is nu precies een week geleden dat Cato op de wereld kwam. Ze heeft lang op zich laten wachten maar ze is dat wachten meer dan waard. De afgelopen week heb ik me volledig gewijd aan het verzorgen van twee veeleisende dames (mama Kitty en dochter Cato) en het ontvangen van bezoek. Daarom nu pas dit stukje op mijn weblog. Cato’s digitale geboortekaartje kan je hieronder bewonderen:

2 responses to “Een dochter!”

  1. Jankees

    GEFELICITEERD ARIE EN KITTY!!!!

    Tot snel!

    ps. Mooi gemaakt trouwens dat kaartje!!

  2. Deef

    Hey van harte gefeliciteerd met deze uitbreiding op het geheel. Dag vrije avonden, dag nachtrust dag alles…hahaha..valt allemaal reuze mee over het algemeen hoor..tis een beetje rekening houden met dingen en een beetje afhankelijk van hoe makkelijk of lastig je dochter is. Denk dat jullie daar wel relaxed in zijn. Geniet van de tijd die komen gaat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.