Maak je eigen Latte Art

Latte ArtGisteren is de nieuwe site van Douwe Egberts live gegaan. Deze uitgebreide site heb ik samen met veel Lost Boys collega’s gemaakt. Mijn belangrijkste bijdrage is de Latte Art tool: een Flash applicatie waarmee je online de mooiste latte art kan creëren.

De opdracht was uitdagend, zoals altijd wanneer je gedrag uit de “echte wereld” in Flash wil simuleren. Na veel experimenteren met de BitmapData class en diverse Filter mogelijkheden ben ik zelf erg tevreden over het resultaat.

Een “gewone” café latte wordt met chocolade, een spatel en vooral veel fantasie al snel kunst in een kopje. Geïnspireerd? Probeer het eens.

2 responses to “Maak je eigen Latte Art”

  1. Jankees

    Die zit mooi in elkaar!!! Goed gedaan!

  2. Arie

    Bedankt. Ik ben blij dat mijn weblog tenminste één trouwe lezer heeft 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.