3D Anagram

Anagram

Mijn nickname “redhotbeani” is een anagram van mijn naam. Om te “bewijzen” dat alle letters van mijn naam ook in mijn nickname zitten heb ik deze kleine flash animatie gemaakt.

Ik liep al langer met het idee voor een soortgelijke animatie rond, maar ik had nu eindelijk de tijd en voldoende ervaring met papervision3D om het te maken.
[kml_flashembed movie=”http://www.bonth.nl/wordpress/wp-content/portfolio/2008-04-1-anagram/swf/app.swf” width=”500″ height=”150″ base=”http://www.bonth.nl/wordpress/wp-content/portfolio/2008-04-1-anagram/swf/” /]
update 9-11-2008: op verzoek en ter inspiratie kan je nu de source code van dit anagram downloaden (inclusief en met dank aan papervision3d & asaplibrary).

5 thoughts on “3D Anagram

  1. Arie

    Bedankt voor de complimenten.
    Ter info: de reflectie is niet “echt” maar wordt gesimuleerd met drie planes: de hoofdplane met de witte letter, een gespiegeld plane eronder met de verlopende reflectie en een plane erachter met de schaduw.
    @Jankees: ik zal je de code wel mailen.

    Reply
  2. Michiel

    Arie,
    Dat ziet er mooi uit!, Ik wilde graag de code bekijken, maar kan de zip niet goed uitpakken, ik denk dat het een Mac/Windows issue is. Kun je misschien een windows compatible zip file maken?

    Reply
  3. Arie

    Hi Michiel, ik heb de zip voor je aangepast. Zou je het nog een keer willen proberen?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *