Categories
dagelijks leven

Gastcollege Flash/Actionscript

HANGisteren heb ik een gastcollege Flash/Actionscript gegeven op de Hogeschool van Arnhem. Rody Middelkoop (docent Media Engineering) benaderde me met de vraag of ik een interessant verhaal zou kunnen vertellen en dat vond ik wel een uitdaging. Het was voor studenten van een onderwijseenheid genaamd CICA en dan voornamelijk de Media Engineers.

In de presentatie heb ik in het kort de voor mij uitdagende elementen in het onlangs geproduceerde Eén tegen 100 Messenger spel behandeld. Het is altijd moeilijk in te schatten in hoeverre je verhaal wordt gewaardeerd, maar ik had in ieder geval een gevuld lokaal met aandachtige toehoorders.

Voor alle studenten en andere geïnteresseerden die de presentatie willen terugzien hier een link: http://app.sliderocket.com/app/…

One reply on “Gastcollege Flash/Actionscript”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *