Vara Blikvoer

VARA Blikvoer

Blikvoer is de nieuwe online videocommunity van de Vara. Je kunt hier video’s bekijken, een discussie beginnen, reageren en meedoen aan wedstrijden.

De discussieonderwerpen worden gepresenteerd middels fragmenten van internet en televisie, maar ook met eigen gemaakte reportages. Je ziet in de video wat het onderwerp is en reageert daar zelf ook met een video op. Het werkt eenvoudig, je hoeft geen kenner te zijn. Een webcam én eigen mening is het enige dat nodig is.

url: http://blikvoer.vara.nl

Ik heb alle flash elementen van de site geprogrammeerd, waaronder de videorecorder waarmee gebruikers mbv hun webcam een videoreactie kunnen opnemen en plaatsen en de diverse videoplayers waarmee content en reacties worden afgespeeld.
Net als Kinderen voor Kinderen maakt ook deze website gebruik van de Flash Media Server.

Lees de volledige projectbeschrijving op lostboys.nl.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.