Een tegen 100 msn & online

Een tegen 100Gezien het enorme succes van het spel vorig jaar hebben we dit jaar een geheel vernieuwde versie gemaakt. Alle opnames met Caroline Tensen zijn opnieuw gedaan, er is een hele serie nieuwe vragen, waaronder foto- en videovragen. Als je bij de registratie je mobiele nummer invult, kun je zelfs tijdens het spelen van het spel de hulp van Caroline inroepen. Ze belt je dan met het juiste antwoord.

Vorig jaar kon het spel alleen binnen MSN messenger gespeeld worden. Nu is er ook een versie die je gewoon in de browser kan spelen. In beide varianten kan je nog steeds tegen vrienden spelen. Ik heb samen met Marianne alle flash scripting voor deze vernieuwde versie verzorgd.

Om het spel binnen MSN te kunnen spelen moet je Caroline Tensen (winnen@goededoelenloterijen.nl) toevoegen aan je buddielijst.
Eén tegen 100 online is te spelen via www.eentegen100.nl.

Lees de volledige projectbeschrijving op lostboys.nl.

One response to “Een tegen 100 msn & online”

  1. Arie de Bonth » Blog Archive » Een tegen 100 video capture

    […] staat nu een video capture van het Een tegen 100 spel op YouTube. Veel […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.