Nieuwe provider


Omdat ik overgestapt ben naar een andere provider was mijn weblog vandaag even onbereikbaar. Inmiddels heb ik WordPress opnieuw ingericht en functioneert alles weer zoals het hoort.
Mijn nieuwe provider is Webreus, die dezelfde mogelijkheden biedt als mijn vorige provider maar dan voor 1/3 van de kosten. Een paar maanden geleden had ik (om kosten te besparen) de website van mijn buurtvereniging kastanjehof.info ook al verhuisd naar Webreus. Ik was toen onder de indruk van de lage kosten en de goed werkende en geautomatiseerde administratie. Vandaar.

2 responses to “Nieuwe provider”

  1. Jankees

    He Arie,

    Ik had die nieuwe stijl nog niet gezien, vind het er wel goed uit zien!! Lekker rustig.

    Groeten,
    Jankees

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.