Nieuwe provider


Omdat ik overgestapt ben naar een andere provider was mijn weblog vandaag even onbereikbaar. Inmiddels heb ik WordPress opnieuw ingericht en functioneert alles weer zoals het hoort.
Mijn nieuwe provider is Webreus, die dezelfde mogelijkheden biedt als mijn vorige provider maar dan voor 1/3 van de kosten. Een paar maanden geleden had ik (om kosten te besparen) de website van mijn buurtvereniging kastanjehof.info ook al verhuisd naar Webreus. Ik was toen onder de indruk van de lage kosten en de goed werkende en geautomatiseerde administratie. Vandaar.

2 thoughts on “Nieuwe provider

  1. Arie Post author

    Hi Jankees, ik twijfel nog welk thema ik zal gebruiken. Bij de vorige (evidens) vond ik de koppen nogal groot. Deze (proudblack) vind ik ook wel netjes en wat subtieler.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *