Fiat 500 te koop

fiat 500

Update 25-07-2009: de Fiat 500 is inmiddels verkocht en achterop een autotrailer op weg naar zijn nieuwe eigenaar.

Een aantal jaren geleden “erfde” ik een Fiat 500 van mijn ouders. Onze garage stond toch leeg en het leek me wel wat om dit leuke autootje wat op te knappen en dan te gebruiken als tweede wagen.

Tijdens de laatste APK in 2002 is de auto op een aantal kleine zaken afgekeurd. Sindsdien is hij geschorst en staat binnen. Na heel veel goede voornemens om de auto zelf te gaan opknappen moet ik bekennen dat ik er niet voldoende tijd, kennis en zin voor heb. Daarom gaat hij nu in de verkoop.

Je kunt er niet direct mee wegrijden, maar ik verwacht dat een handig persoon deze auto met een kleine inspanning weer rijklaar kan maken. Heb je interesse of ben je gewoon nieuwsgierig? Bekijk dan de advertentie op Marktplaats en de foto’s op Flickr.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *