Vernieuwde Gynzy omgeving

Gynzy

Afgelopen maandag was een belangrijke dag voor Gynzy! Ruim 2 maanden geleden hebben we op de IPON de eerste versie van onze oplossing geïntroduceerd. Maandag ging een volledig vernieuwde Gynzy live. Zo zijn er veel nieuwe tools bij gekomen, is het zoeken en vinden van tools eenvoudiger geworden en hebben we het bord nog makkelijker gemaakt.

Maar het grootste verschil met de vorige versie is dat de html-overzichts-website en de flash-presentatie-applicatie nu volledig zijn geïntegreerd. Je zoekt een nieuwe tool op de website (de tools-tab) en na selectie opent de tool automatisch in de bord-flash-site (de bord-tab). Op elk moment kan je eenvoudig switchen tussen html en flash zonder dat je het echt in de gaten hebt. Dat kan je goed zien op onderstaande screencast:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=aPDPrpnqJ5c

url: Gynzy Digibord Tools


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *